Erciyes Anadolu Holding'ten Yaza Merhaba Şenliği

10Mayıs

Erciyes Anadolu Holding'ten Yaza Merhaba Şenliği

Erciyes Anadolu Holding'ten Yaza Merhaba Şenliği

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG’TEN YAZA MERHABA!

Erciyes Anadolu Holding tarafından Organize Sanayi Bölgesi fuar alanında düzenlenen yaza merhaba şenliğine yaklaşık 12 bin kişi katıldı.

Erciyes Anadolu Holding tarafından Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘’Erciyes Anadolu Holding Yaza Merhaba Şenliği’’ etkinliğine Erciyes Anadolu Holding’in Kayseri’de çalışan tüm personelleri, Organize Sanayi Bölgesindeki çeşitli firmalardan personeller, kayseri protokolü ve siyasiler katıldı.

Alan girişinde bando ekibi ile karşılanan misafirler, ikram edilen döner standlarından yemeklerini almalarının ardından Ercan Yıldız, Muzaffer Elitaş ve Ayşe Kaya’nın sahne aldığı etkinlikte birbirinden güzel şarkılar ile şenliğin tadını çıkardılar.

Erciyes Anadolu Holding tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Şenliği'nde çalışanlara seslenen Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin, ‘’Tüm çalışma arkadaşlarımı bir arada görmenin heyecanını yaşıyorum, iyi ki geldiniz, hoş geldiniz.’’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan müjdelere de değinen CEO Ertekin, Cumhurbaşkanımızın dün verdiği müjdelere binaen Temmuz ayında bizim oturup hem mavi hem de beyaz yaka için insan kaynaklarıyla bir gözden geçirme yapmamız lazım. Normalde Temmuz’da bir iyileştirme ön görmüyorduk ama Sayın Cumhurbaşkanımızın hem asgari ücrette yapılacak iyileştirme hem de memur maaşlarında yapılacak olan iyileştirmelerden sonra biz de dün hızlı bir toplantı yaptık. Miktarını bilmemekle birlikte Temmuz ayında bir iyileştirme yokken, Cumhurbaşkanımızın müjdelerine paralel bizim de yapmamız mecbur hale geldi” ifadelerini kullandı.

Ertekin’in konuşmalarının ardından sahneye çıkan T.C. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy da çalışanlara kısa süreliğine konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından akşama kadar süren etkinlik; yerel sanatçılar ve gösteri grupları, alanda bulunan çalışanlara keyifli dakikalar yaşattı.