Geçmiş Olsun Türkiye’m

09Şubat2023

Geçmiş Olsun Türkiye’m

Geçmiş Olsun Türkiye’m

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M
 
TMSF bünyesinde bulunan Erciyes Anadolu Holding tüm şirketleriyle birlikte, hepimizi yasa boğan afetten etkilenen depremzedelerimiz için ilk günden itibaren Kamu Kuruluşları, Kızılay ve AFAD işbirliği ve koordinasyonunda çalışmalarına devam ediyor.
 
Afet bölgesine gıda, su, kıyafet ve diğer yardım malzemeleri yanında lösemili hastalar için sağlanan ilaçların lojistik desteği verilerek 50 tırdan oluşan yardım konvoyumuzun bölgeye erişimi sağlandı. Bölgeye sağlanan lojistik desteğimiz devam etmektedir. Almanya ve İngiltere bayilerimizin 4 konteynerdan oluşan yardım malzemesinin AFAD’a teslimi gerçekleştirildi.
 
Depremzedelerimiz için hazırlanan 15.000 battaniye, 15.000 yatak, 15.000 yorgan ve 15.000 yastığın bölgeye gönderimi devam etmektedir.
 
3 Adet konteyner, 4 adet seyyar tuvalet, 10 adet minibüs ve 6 operatörümüzle birlikte 3 forklift AFAD koordinasyonunda afet bölgesine ulaştırıldı.
 
20 kişilik ekip ve 50 ton gıda malzemesinden oluşan seyyar mutfağımız Kahramanmaraş bölgesinde günlük 3.000 kişi kapasiteyle, üç öğün yemek sağlamak üzere hizmet vermeye başladı.
 
Depremzedelerimiz için AFAD’a 35 Milyon TL nakdi bağış yapıldı.
 
Yurtdışındaki iştiraklerimizle birlikte Moskova, New Jersey ve Miami’ de yardım seferberliği başlatıldı.

Bu seferberlik hiç bitmeyecek, yaralarımızı hep beraber saracağız.
 
Dağ gibi arkandayız Türkiye’m.

Logolar